STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

19. september 17.00–19.00

Niels Krause-Kjær – Mørkeland og Kongekabale

Bornholms Litteraturfestival 2019

Vi kender ham som vært på DR2-Deadline og så har han netop udgivet Mørkeland, som er en politisk thriller, der udspiller sig i gråzonen mellem presse og politik: Dagen før der udskrives folketingsvalg, bliver en ung fuldmægtig fra indenrigsministeriet fundet myrdet.  Den arbejdsløse journalist Ulrik Torp, der af Jobcenteret er blevet sendt i praktik hos Dagbladet, beslutter sig for at dække mordsagen. Sammen med en ung praktikant kommer Torp hurtigt på sporet af omfattende svindel inden for den politiske sfære, samt en lille mystisk kreds bestående af forhenværende politikere og førende embedsmænd.

Niels Krause-Kjærs hæsblæsende politiske spændingsroman Mørkeland er en selvstændig fortsættelse til hans populære debutroman Kongekabale, der blev filmatiseret af Nikolaj Arcel i 2004

Sted

TV 2/Bornholm - Brovangen 1, 3720 Aakirkeby

Pris

Kr. 100 inkl. billetgebyr + Kulturugebadge
Køb billet