STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

20. september 17.00–19.00

Knud Romer - Forfatter og samfundsrevser

Bornholms Litteraturfestival 2019

Knud Romer har studeret litteraturvidenskab på Københavns Universitet og er prisbelønnet konceptudvikler i reklamebranchen med bl.a. Corporate Image Prisen, Direct Marketing Særpris, Guldkorn og Cannes Lion Award. Knud Romer er kendt fra ’Smagsdommerne’ på DR2, som skuespiller i Lars Von Triers ’Idioterne’ samt Christopher Boes ’Allegro’. Knud Romer er også medforfatter på manuskriptet til ’Off Screen’, Christopher Boes prisvindende film fra 2006 med Nicolas Bro i hovedrollen og radiovært på Romerrige på Radio 24/7. Og så er han forfatter, i 2006 udkom den prisbelønnede roman Den som blinker er bange for døden og i 2018 udkom to’eren Kort over Paradis.

Sted

Galleri Benmel, Nordre Strandvej 2, 3730 Nexø

Pris

Kr. 100 inkl. billetgebyr + Kulturugebadge