STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

22. september 19.00–21.00

Kirsten Jacobsen  - Fra Mærsk og Trier til Helmig og Lars Løkke.

Bornholms Litteraturfestival 2019

Kirsten Jacobsen  - Fra Mærsk og Trier til Helmig og Lars Løkke.

Hun har skrevet en lang række biografier og portrætbøger om erhvervsfolk, kunstnere og politikere lige fra Peter Aalbæk, Erik Clausen og Henning Mankell til den stærkt roste Mærsk McKinney-Møller-biografi 'Husk altid ledestjernen'. Mød en prisbelønnet journalist, som i en alder af 76 år bliver med at portrættere store danske personligheder - senest med bogen om Lars Løkke Rasmussen, der dumpede ned midt i valgkampen.

Kr. 80 inkl. billetgebyr + Kulturugebadge

AFLYST Puk Damsgaard – om Den sorte kat i Mosul og mellemøsten Bhs. Litteraturfestival må med beklagelse aflyse arrangementet i Domen 22. september med Puk Damsgaard, idet DR skal filme i Mellemøsten under Litteraturfestivalen. Kunder der allerede har købt billet, vil få beløbet refunderet direkte fra Ticketmaster.dk

Sted

Domen, Strandvejen 3, 3770 Allinge

Pris

Kr. 80 inkl. billetgebyr + Kulturugebadge
Køb billet