Dato og klokkeslæt

29. okt–1. nov 09.00–19.00

Kom og skriv med Nina Malinovski

Skriveworkshop

Kom og deltag i en tætpakket og intens weekend med samtaler om opgaverne og oplæsninger.

I god tid før kurset vil I blive kontaktet af mig og sammen vil vi planlægge en skriveopgave til jer. Disse tekster vil være jeres ”adgangsbillet” til kurset. Når vi så mødes, vil vi gennemgå teksterne og arbejde videre med dem, både på fælles og individuel basis. Som vi plejer når vi sikkert også at tale om andet (end) litteratur.
Til sidst afslutter vi måske med en oplæsning for os selv eller på Svanekegården.


Det er ikke en forudsætning for at deltage, at du har skrevet tidligere eller fået udgivet noget. Det er heller ikke forbudt -

Workshoppen finder sted fra 29.10 – 1.11.2020. Undervisningen begynder torsdag aften og fortsætter fredag til søndag fra kl. 9 – 12 og igen fra kl. 13 – 17.
Og hvis du har lyst, kan vores samarbejde fortsætte efter weekenden på mere individuel konsulentbasis.

Pris for deltagelse i workshoppen kr. 950,-

Der er begrænset mulighed for overnatning kr. 200,- pr. nat i dobbeltværelser med adgang til køkken og bad – tillæg for enkeltværelse kr. 100,- pr. nat.
Tilmelding pr. mail: booking@svanekegaarden.dk med angivelse af navn og kontaktoplysninger senest 15. september 2020.

Nina Malinovski. Født 1951 i Århus. Forfatter.
Har udgivet ti digtsamlinger, noveller og oversættelser.
Er udgivet i bl.a. spansk, ungarsk, polsk, arabisk, fransk og engelsk oversættelse.
Uddannet manuskriptforfatter ved Den Danske Filmskole, har skrevet en række film, teaterstykker og librettoer til operaer.
Har siden 1986 afholdt skriveværksteder på en række skoler og højskoler i bl.a. Danmark, Sverige, Færøerne, Ægypten og Syrien.

 

Sted

Svanekegaarden

Pris

Pris for deltagelse i workshoppen kr. 950,- Der er begrænset mulighed for overnatning kr. 200,- pr. nat i dobbeltværelser med adgang til køkken og bad – tillæg for enkeltværelse kr. 100,- pr. nat. Tilmelding pr. mail: booking@svanekegaarden.dk med angivelse af navn og kontaktoplysninger senest 15. september 2020.