STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

1. februar 19.30–22.00

Christian Hede - Skandinavisk rock fra øverste hylde

Første EP på dansk

Support: Dennis Gade Kofod

Christian Hede har spillet i hele Europa som guitarist og frontmand med Pet The Preacher og Bellhound Choir og som guitarist for Jesper Binzer Solo. Nu udgiver han musik og spiller shows under eget navn og på dansk. Et af temaerne i hans lyriske univers er at komme fra en ø, afskåret fra resten af landet.

Han er intens og nærværende og skaber sin egen bluesede folk rock lyd. På scenen krydrer han de dybe og overvejende tekster med tør humør, skarpe betragtninger og sarkasme.

Christian Hede debuterer nu med skandinavisk rock fra øverste hylde. Den bornholmskfødte sanger og guitarist, har sammen med et stjernehold af musikere samlet 6 nye sange under titlen ØBO.

ØBO er første EP fra Christian Hede, som debuterer på dansk. Musikken er skurrende, dronet rock og folk, der præsenterer noget helt nyt på den danske musikscene. Sangene inviterer til fordybelse og er en kommentar til en ensformig rockscene, hvor laveste fællesnævner ofte er målet i sig selv.
Savner du sange til skumringstimerne, rødvindrikningen & alle dine break-ups på én gang, så er Christian Hede din nye yndlings kunstner.
Live binder anekdoter og humoristiske betragtninger det musikalske univers sammen og præsenterer en unik sceneoplevelse. Ligeså intens, som favnende.

ØBO udkommer d.17 januar 2020 og vi er glade for at de har valgt at lægge releasetouren forbi Svaneke

 

Sted

Svanekegaarden

Pris

120 kr. inkl. billetgebyr
Køb billet