STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

10. maj 15.30–17.30

Ann-Mari Max Hansen: Danske og Svenske Sange AFLYST

ved flyglet: Kristoffer Jul Reenberg

Arrangementet er  aflyst.

Skuespiller og sanger Ann-Mari Max Hansen og pianist Kristoffer Jul Reenberg har gennem mange år sunget og spillet viser fra det righoldige danske og svenske sangkatalog. Sammen leverer de en dejlig musikalsk aften, hvor vi får glæden ved genhøret med noget af det allerbedste den danske og svenske musiktradition har givet os.

Aftenens program vil foruden lidt Kai Normann Andersen bl.a. også byde på:

Veronica
Jag vet en dejlig ros
I dit korte liv
Säg det igen
I skovens dybe stille ro
Solen er så rød mor
Bedårande sommarvals
Deidres Samba
Lyse sommernætter
Monicas vals
Adagio, m. fl.

Ann-Mari Max Hansen har det svenske under huden, idet hun er født og har trådt sine barnesko i Sverige. Hun har sunget de svenske sange og fortolket dem gennem hele sin karriere og udtrykte i høj grad sin kærlighed til genren i den meget roste cabaretforestilling ’Broen til Sverige’.

Desuden har Ann-Mari Max Hansen medmedvirket i flere musikforestillinger som Cabaret, Les Misérables, Over the Rainbow, Hair, Godspell samt et stort antal cabareter og revyfer.

Kristoffer Jul Reenberg har turneret i USA med gruppen Pamyua og indspillet indierock og eksperimenterende jazz. Han har desuden akkompagneret kunstnere som Gitte Hænning, Niels Hausgaard og samarbejdet med svenske Sven-Bertil Taube. Kristoffer svæver evigt i musikkens verden for at skabe i håndværkets, humorens og poesiens navn.

Sted

Svanekegaarden

Pris

kr. 150,- inkl. billetgebyr, kr. 120,- for medl. af Svanekegaardens Kunst- og Kulturforening.