STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

17. juli 19.30–21.30

Nicky Pagels - f…... med Svanekegaarden

og din hjerne..... - Mentale tricks

Som led i Sommerpakken er der 50% rabat på ALLE koncerter og lign. i Svanekegaardens teatersal og have i skolernes sommerferie. Allerede indkøbte billetter vil få 50% refunderet på dagen. OBS - det gælder ikke gebyrer.

Bornholmske Nicky Pagels er specialist i psykologiske eksperimenter, manipulerende mind tricks og vildledende tekniker, der forfører publikum på en intens og nærværende måde.

Man kommer med garanti til at føle sig i godt selskab med Nicky Pagels, men man kommer også til at blive underholdt og tænke ”hvad i alverden skete der lige der?”

Nicky Pagels har et publikumstække og et overblik, der er gennemgående for hans optræden. Selv de største skeptikere  bliver forundrede over Nickys manipulationsevne og den er ikke til at gennemskue.


Publikum siger:
“Vi følte os godt underholdt af Nickys Pagels show! Det var spændende, og vi var alle en del
af showet fra start til slut. Nicky formår at gøre psykologisk manipulation til underholdning på en sjov og charmerende
måde.” 


”Ingen vidste, hvem årets gæst var, og alle blev meget overraskede. Ikke mindst de skeptiske. Hvordan det lykkedes Nicky at kalde den mest skeptiske publikummer op og lave en tankelæserøvelse med, vides ikke. Det havde en enorm effekt, og alle deltog aktivt og interesseret efterfølgende.  Nickys show satte alle mulige fantasier i gang og bagefter var der en hel times vild diskussion hos personalet, om hvordan han gjorde det. - Ingen kom frem til plausible forklaringer."

 

COVID-19 Information: Der må være 100 siddende gæster i vores have med 1 m. mellem midten af stol til midt næste stol og 2 m til "scenen". Der må være 43 siddende gæster i salen under de samme betingelser. Der må i bar og foyer være 10 personer af gangen - vi anbefaler derfor at man kommer i god tid - og holder afstand i køen.

Der vil være rigeligt sprit, som vi anbefaler at man bruger flittigt.

Sted

Svanekegaarden

Pris

Kr. 70 inkl. billetgebyr (ordinærpris var kr. 120 inkl. billetgebeyr.)
Køb billet