Dato og klokkeslæt

12.–16. jul 10.00–16.00

Opera Masterclass 2021 - Eksperimentarium for klasisk sang

Undervisere: Gitta-Maria Sjöberg, Mette Borg og Karin Holm

Opera Masterclass 2021 - Eksperimentarium for Klassisk sang

I denne workshop bliver der arbejdet med både opera og lieder/romancer/sange. I løbet af en lille uge åbnes materialet under inspirerende vejledning af 3 af Nordens bedste pædagoger: Sopran Gitta-Maria Sjöberg, der i 25 år har været Den Kgl. Operas førende sopran, Karin Holm, Göteborg Operaens ledende repetitør og Mette Borg, dramaturg, instruktør og fast underviser v. bl.a. Den Danske Scenekunstskole. Det helt unikke er, at denne trio arbejder tæt sammen i undervisningslokalet og vejledningen derfor er både teknisk, dramatisk, musikalsk og scenisk. Ikke adskilt men i et og samme rum, omgivet af Svanekegårdens dejlige atmosfære, skønhed og venlighed. Koncentrationen er intens og glæden stor.

Hver morgen indledes med opvarmning (kun for deltagerne), efterfulgt af foredrag v. Mette om musikalske, dramatiske og filosofiske emner.

Workshoppen er åben for publikum.

Tidsplan Læs her

Læs om repertoire mm i linket til højre

 

Fredag 16. juli kl. 19.30

Afsluttende koncert

”Eksperimentarium for Klassisk Sang” her byder de 8 deltagende sangere på en gennemgang af hvor langt de er kommet i løbet af ugen. Det plejer at være en enestående oplevelse at nyde resultatet af en uges hårdt arbejde og at se elevernes glæde over den nye lærdom.

Sted

Svanekegaarden

Pris

Pris afsluttende koncert kr. 150 inkl. billetgebyr
Køb Billet