Dato og klokkeslæt

22. juli 19.30–21.30

Bjarke Mogensen

En mand og hans accordeon

Som led i Sommerpakken er der 50% rabat på ALLE koncerter og lign. i Svanekegaardens teatersal og have i skolernes sommerferie. Allerede indkøbte billetter vil få 50% refunderet på dagen. OBS - det gælder ikke gebyrer.

 

Bornholmske Bjarke Mogensen har lovet at sørge for en fantastisk aften i haven med masser af god og spændende musik.

Han præsenterer sit helt nye soloprogram med egne kompositioner blandet med musik af Carl Nielsen, Edvard Grieg i egne arrangementer. Hele programmet krydres med et par fine nye kompositioner skrevet til Bjarke Mogensen af Lil Lacy og Anders Koppel.

 

Husk varmt tøj og en stol - de kan dog lånes

 

Covid-19 info: Der må være 100 siddende gæster i haven med 1 m. mellem midten af stol til midt næste stol og 2 m til "scenen". Der må være 43 siddende gæster i salen under de samme betingelser. Der må i bar og foyer være 10 personer af gangen - vi anbefaler derfor at man kommer i god tid - og holder afstand i køen.

Der vil være rigeligt sprit som vi anbefaler at man bruger flittigt.

Sted

Svanekegaarden

Pris

Alm Kr. 100,- og u.25/studerende kr 60,- inkl. billetgebyr(Ordinær pris var Alm Kr. 180,- og u.25/studerende kr 100,- inkl. billetgebyr)
Køb Billet