STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

22. juli 19.30–21.30

Bjarke Mogensen

En mand og hans accordeon

Som led i Sommerpakken er der 50% rabat på ALLE koncerter og lign. i Svanekegaardens teatersal og have i skolernes sommerferie. Allerede indkøbte billetter vil få 50% refunderet på dagen. OBS - det gælder ikke gebyrer.

 

Bornholmske Bjarke Mogensen har lovet at sørge for en fantastisk eftermiddag med masser af god og spændende musik.

Han præsenterer sit helt nye soloprogram med egne kompositioner blandet med musik af Carl Nielsen, Edvard Grieg i egne arrangementer. Hele programmet krydres med et par fine nye kompositioner skrevet til Bjarke Mogensen af Lil Lacy og Anders Koppel.

 

Covid-19 info: Der må være 100 siddende gæster i haven med 1 m. mellem midten af stol til midt næste stol og 2 m til "scenen". Der må være 43 siddende gæster i salen under de samme betingelser. Der må i bar og foyer være 10 personer af gangen - vi anbefaler derfor at man kommer i god tid - og holder afstand i køen.

Der vil være rigeligt sprit som vi anbefaler at man bruger flittigt.

Sted

Svanekegaarden

Pris

Alm Kr. 100,- og u.25/studerende kr 60,- inkl. billetgebyr(Ordinær pris var Alm Kr. 180,- og u.25/studerende kr 100,- inkl. billetgebyr)
Køb billet