STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

19. juli 15.30–17.30

Bülow & Besiakov x 2 + 1

It stays in the family - Jazz

Som led i Sommerpakken er der 50% rabat på ALLE koncerter og lign. i Svanekegaardens teatersal og have i skolernes sommerferie. Allerede indkøbte billetter vil få 50% refunderet på dagen. OBS - det gælder ikke gebyrer.

Christina von Bülow, sax
Ben Besiakov, piano
Pelle von Bülow, guitar
Daniel Franck, bas
David Besiakov, trummer

Med dette band kan man opleve 2 x 2 generationer udfolde sig sammen. Christina von Bülow og Ben Besiakovhar spillet sammen i årtier og i dag er begge deres sønner, Pelle von Bülow og David Besiakov, helt fremme på den danske jazzscene med høj kvalitets jazz - og med en fantastiske mand ved bassen  er der lagt op til en varm og dejlig eftermiddag med nærhed, og et fantastisk musikalsk og swingende sammenspil.

 

COVID-19 Information: Der må være 100 siddende gæster i vores have med 1 m. mellem midten af stol til midt næste stol og 2 m til "scenen". Der må være 43 siddende gæster i salen under de samme betingelser. Der må i bar og foyer være 10 personer af gangen - vi anbefaler derfor at man kommer i god tid - og holder afstand i køen.

Der vil være rigeligt sprit, som vi anbefaler at man bruger flittigt.

Sted

Svanekegaarden

Pris

Alm DKK 100 - unge u. 25 DKK 60 inkl. billetgebyr (Ordinær pris var Alm DKK 180 - unge u. 25 DKK 100 inkl. billetgebyr)
Køb billet