Dato og klokkeslæt

5. august 19.30–22.00

Kristin Korb Trio

med Årets gæst: Steen Nicolaj Hansen

Som led i Sommerpakken er der 50% rabat på ALLE koncerter og lign. i Svanekegaardens teatersal og have i skolernes sommerferie. Allerede indkøbte billetter vil få 50% refunderet på dagen. OBS - det gælder ikke gebyrer.

Vi glæder os hvert år til at få besøg af den skønne trio, som altid skaber en magisk stemning og giver garanti for en oplevelse af format. Og især til at få opklaret hvem de har valgt som årets gæst.

Kristin en af de yngre musikere, som både mestrer traditionen og alligevel er helt sig selv. Hun har samarbejdet med bl.a. Ray Brown, Jan Lundgren, Alex Riel og Jeff Hamilton, som alle nævner hendes utrolige swing. I 2012 flyttede hun fra Los Angeles til Danmark, men hun opretholder sin internationale karriere.

Med sig har Kristin Korb som sædvanlig de to fremragende musikere:

Magnus Hjorth, svensk pianist og bosiddende i København, er en aktiv og efterspurgt musiker, der spiller i talrige sammenhænge, og som akkompagnerer mange danske og udenlandske solister og vokalister.

Snorre Kirk, dansk/norsk trommeslager, der de seneste mange år har været en fast gæst på de internationale jazzklubber og festivaler, hvor han har gjort sig bemærket med nogle af de mest prominente artister i Skandinavien.

Årets gæst:

Steen Nikolaj Hansen har spillet i Tivoligarden som ung, derefter i DR Big Bandet fra 1986 og har været en del af orkestret i 32 år, både på trombone og som dirigent. Parallelt spillede han også i Tivolis harmoniorkester, men ikke helt så længe... kun i 26 år! Han har undervist i på samtlige konservatorier i hele Danmark. Har han spillet i big bands i både New York og Paris. Han er basunist, arrangør og komponist, og har bl. a. været dirigent for Den Kongelige Livgarde

Og så medvirkede han i øvrigt i to episoder af dramaserien Badehotellet

Line up:
Kristin Korb (USA) - Bas & vokal
Magnus Hjorth (S) - Piano
Snorre Kirk (N) - Trommer
Steen Nikolaj Hansen (DK) - Trombone

Covid-19 info: Der må være 100 siddende gæster i haven med 1 m. mellem midten af stol til midt næste stol og 2 m til "scenen". Der må være 43 siddende gæster i salen under de samme betingelser. Der må i bar og foyer være 10 personer af gangen - vi anbefaler derfor at man kommer i god tid - og holder afstand i køen.

Der vil være rigeligt sprit som vi anbefaler at man bruger flittigt.

Sted

Svanekegaarden

Pris

kr. 90 inkl. billetgebyr - Unge u.25 samt studerende kr. 60,-(Ordinær pris kr. 160 inkl. billetgebyr - Unge u.25 samt studerende kr. 100,-)
Køb bilet