Dato og klokkeslæt

7. august 19.30–21.30

CHORUS GRANT på Svanekegaarden

Den Bornholmske singer/songwriter Kristian Finne

Som led i Sommerpakken er der 50% rabat på ALLE koncerter og lign. i Svanekegaardens teatersal og have i skolernes sommerferie. Allerede indkøbte billetter vil få 50% refunderet på dagen. OBS - det gælder ikke gebyrer.

Dansk ”alt folk” i verdensklasse, Kristian Finne og hans band Chorus Grant, er aktuelle med et anmelderrost nyt album med titlen “Vernacular Music.” Det nye materiale beskrives som "kammer-folk-rock" og publikum kan forvente en ualmindeligt velspillende trio der tager afsæt i en alternativ folk-rock-ramme hvori det mere eksperimenterende og genreudvidende flettes ind.

Bandets frontmand og sangskriver Kristian Finne er et ikke ubeskrevet blad på den hjemlige scene, og har blandt andet et samarbejde med Nikolaj Manuel Vonsild, der har resulteret i duoen Cancer.

Chorus Grant’s store styrke, udover eminent sangskrivning, er deres liveoptrædender, der blandt andet tæller koncerter på Roskilde Festival og NorthSide. Bandet er et fortryllende bekendtskab, der tager lytteren med på en rejse udi den alternative singer/songwriter musik med lige dele hjerte og mod, bål, brand og sod. Chorus Grant er unikke på den danske scene og en seriøs kandidat til næste alternative eksport succes

 

Foto: Jonas Burlong Storm

 

Covid-19 info: Der må være 100 siddende gæster i haven med 1 m. mellem midten af stol til midt næste stol og 2 m til "scenen". Der må være 43 siddende gæster i salen under de samme betingelser. Der må i bar og foyer være 10 personer af gangen - vi anbefaler derfor at man kommer i god tid - og holder afstand i køen.

Der vil være rigeligt sprit som vi anbefaler at man bruger flittigt.

Sted

Svanekegaarden

Pris

DKK 70 inkl billetgebyr
Køb Billet