STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

20. september 15.30–17.30

Leif Davidsen - Forræderens børn (2020)

Mød en forfatter 4 af 6

Arrangementet er flyttet til 20. september:

Såfremt man var tilmeldt forårssæson 2020 - flyttes man automatisk til Efteråret 2020, ønsker man denne refunderet bedes man kontakte kontoret  pr. mail

Forræderens børn er et hæsblæsende spiondrama med internationale forviklinger, magtspil med tråde til Putins Rusland – og et gensyn med søskendeparret Tor og Laila, som vi mødte i Djævelen i hullet fra 2016.

Et giftmord på en russisk mand i Ringkøbing bringer en modvillig Tor i kontakt med den russiske efterretningstjeneste og til Danmark. Snart kastes både Tor og Laila på en farefuld færd igennem Europa over Italien og til Volgograd.
Men hvem var Russeren i Ringkøbing? Hvorfor skulle han dræbes? Og hvem kan Tor og Laila stole på i deres jagt på sandheden?

Leif Davidsen skriver med stor indsigt i internationale og især russiske forhold – og med inspiration fra virkelige begivenheder. Hans bøger er oversat til femten sprog, og forfatterskabet er tildelt flere priser bl.a. Læsernes bogpris, Boghandlernes Gyldne Laurbør og Glasnøglen for årets krimi i Skandinavien.

 

Som følge af de opdaterede retningslinjer, udmeldt fra myndighederne fredag 18. september, skal man fra lørdag 19. september bære mundbind ved besøg på Svanekegaarden efter flg. retningslinjer:

Ved alle koncerter, foredrag m.m. skal man bære mundbind fra man ankommer til man sidder på en plads. Samt når man rejser sig for at besøge bar, toilet og for at gå hjem.

  • Der er håndsprit til rådighed og mulighed for jævnlig og grundig håndvask
  • Kontaktflader, som udsættes for særlig hyppig berøring, rengøres ofte.
  • Gæster opfordres til at så vidt muligt ikke at bruge garderoben.

 

 

Sted

Svanekegaarden

Pris

Rækken koster 275 kr. (125 kr. for studerende og u. 25). Løssalg ( kr. 120,- samt kr. 50,- for studerende og u. 25.