STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

2. september 19.30–21.30

Wood Factory

Dansk Jazz

Wood Factory er titlen på et anmelderrost jazzprojekt, der beskæftiger sig med original musik komponeret er pianisten Johann Gustav.

Musikken bevæger sig i et svalt nordisk-præget jazzunivers med udtryksfulde melodier og delikate arrangementer i højsædet. Musikken er på samme tid stærkt betonet af en inciterende, potent sound - som man kender den fra New Yorks kraftfulde 60’er-jazz.

Johann Gustav er en bredt favnende pianist med benene i mange forskellige lejre, hvilket kommer til udtryk i kompostionernes store variationer såvel som dynamiske- og stilistiske udsving.

“Johann Gustav har ladet intuitionen råde i forbindelse med skabelsen af musikken. Johann Gustavs intuition giver til overflod nogle flotte kompositioner, hvor de enkelte medlemmer af bandet får lov til at vise sig frem. “  JazzSpecial

Trods musikkens gennemarbejdede karakter er der rigelig plads til improvisation, hvorfor bandet spiller en helt afgørende rolle for bandets lyd. Bandet består af en konstellation, der er håndplukket til dette projekt fordi deres personlige særpræg giver musikken liv og bringer den til helt nye højder.

 

Johann Gustav - piano

Fredrik Lundin - saxofon

Jonas I. Due - trompet

Matthias Petri - bas

Mads Nørgaard - guitar

Lasse Schjerning - trommer

 

 

 

Sted

Svanekegaarden

Pris

DKK 150 ink. billetgebyr
Køb billet