STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

12. september 16.00–18.00

Maria Helleberg – den historiske romans dronning

Bornholms Litteraturfestival 2020

Maria Helleberg skriver fortrinsvis historiske romaner, hvorfor hun ofte bliver kaldet den historiske romans dronning. Hun er samtidig også en af de mest produktive forfattere, når det gælder historiske romaner og har skrevet en række konger, dronninger og guldalderens kunstnere – og selvfølgelig også om Leonora Christine. Senest har hun vendt blikket mod sin egen vilde familiehistorie med bøger I Kvinderne fra Thy og Søstrene fra Thy med stor succes til følge. Maria Helleberg har læst teatervidenskab ved Københavns Universitet og debuterede som forfatter i 1986 med bogen Seersken og modtog året efter et legat fra Statens Kunstfond. Det folkelige gennembrud kom med middelalderromanerne Så mangen sti vild  og Som en vredens plov og i dag har Maria Helleberg udgivet over 35 romaner.

 

I et almindeligt år flytter Litteraturfestivalen rundt med bydagene - men på grund af Corona situationen og de dermed følgende retningslinjer for at minske risikoen for smitte, har vi fået lov til at være stationære i år.
Vi skylder Bornholms Højskole stor tak for at tage imod festivalen med åbne arme.

Sted

Bornholms Højskole, Almindingsvej 35, 3720 Aakirkeby

Pris

Entre: 70,- inkl. billetgebyr – kulturbadge påkrævet - partoutkort kr. 420,- inkl. billetgebyr
Køb billet