STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

13. september 16.00–18.00

Carsten Jensen - debattøren - AFLYST

Bornholms Litteraturfestival 2020

ARRANGEMENTET ER AFLYST PGA. SYGDOM

Carsten Jensen er forfatter og debattør. Aldrig bange for at sin mening om krig, kærlighed og samfundsforhold. Carsten Jensen er uddannet mag.art. i litteraturvidenskab og er adjungeret professor i kulturanalyse, men han er mest kendt for sit store forfatterskab, som rummer både essaysamlinger, store episke romaner som bestselleren Vi de druknede og Den første sten  og ikke mindst rejsebogsklassikeren Jeg har set verden begynde, som indbragte Carsten Jensen De Gyldne Laurbær i 2002. Senest har han udgivet tre bind i sin debatbogs serie i 2018 og 2019: Kældermennesker, Mod stjernerne og  Hovedspringere. I 2019 modtog Carsten Jensen en af Norges største litteraturpriser: Bjørnsonprisen samt den svenske pris: Rausingpriset.

 

I et almindeligt år flytter Litteraturfestivalen rundt med bydagene - men på grund af Corona situationen og de dermed følgende retningslinjer for at minske risikoen for smitte, har vi fået lov til at være stationære i år.
Vi skylder Bornholms Højskole stor tak for at tage imod festivalen med åbne arme.

 

Sted

Bornholms Højskole, Almindingsvej 35, 3720 Aakirkeby

Pris

Entre: 70,- inkl. billetgebyr – kulturbadge påkrævet - partoutkort kr. 420,- inkl. billetgebyr
Køb billet