STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

18. september 15.30–17.30

Dan Turèlls pladesamling med Lars Movin

Bornholms Litteraturfestival 2020

NB: Starttidspunkt ændret til kl. 15.30

Da Dan Turèll (1946-1993) var en stor knægt i Vangede, måske 10-12 år, hørte han i radioen en sang med Sister Rosetta Tharpe & Marie Knight. Den hed ”Didn’t It Rain” og sendte ham ”tværs op gennem loftet”. Kort tid efter investerede han sine konfirmationspenge i en grammofon og en plade med pianisten Thelonious Monk. Og fra den dag var jazz – og senere rock – lydsporet til hans liv (og en bestemmende faktor for forfatterskabet). I dag befinder Dan Turèlls efterladte pladesamling sig hos Lars Movin, forfatter, dokumentarfilminstruktør og formand for Dan Turèll Selskabet, og til denne musikalske rejse gennem et forfatterskab vil han medbringe nogle håndfulde eksempler, spille udvalgte numre og fortælle anekdoter om Dan Turèll med kælenavnet Onkel Danny.

 

I et almindeligt år flytter Litteraturfestivalen rundt med bydagene - men på grund af Corona situationen og de dermed følgende retningslinjer for at minske risikoen for smitte, har vi fået lov til at være stationære i år.
Vi skylder Bornholms Højskole stor tak for at tage imod festivalen med åbne arme.

Sted

Bornholms Højskole, Almindingsvej 35, 3720 Aakirkeby

Pris

Entre: 70,- inkl. billetgebyr – kulturbadge påkrævet - partoutkort kr. 420,- inkl. billetgebyr
Køb billet