Dato og klokkeslæt

20. september 13.00–15.00

Claus Høxbroe – en aktiv digter - FLYTTET TIL SVANEKEGARDEN

Bornholms Litteraturfestival 2020

Som følge af de opdaterede retningslinjer, udmeldt fra myndighederne fredag 18. september, skal man fra lørdag 19. september bære mundbind ved besøg på Svanekegaarden efter flg. retningslinjer:

Ved alle koncerter, foredrag m.m. skal man bære mundbind fra man ankommer til man sidder på en plads. Samt når man rejser sig for at besøge bar, toilet og for at gå hjem.

  • Der er håndsprit til rådighed og mulighed for jævnlig og grundig håndvask
  • Kontaktflader, som udsættes for særlig hyppig berøring, rengøres ofte.
  • Gæster opfordres til at så vidt muligt ikke at bruge garderoben.

 

I knap 15 år har Claus Høxbroe levet af sine digte − en sjælden bedrift i Danmark. For at blive inspireret er han altid på farten. Han flytter, bor på hoteller eller er hjemløs. Resultatet er, at den travle digter altid er aktuel med et nyt spoken word-album eller en ny digtsamling - og omkring 2.700 gange har han stået på en scene i Danmark eller i udlandet. Siden debuten i 2006 har Claus Høxbroe udgivet 17 digtsamlinger og ni spoken word-album. Han bidrager til aviser, tidsskrifter, magasiner, bøger, antologier foruden teaterstykker og undervisningsforløb. Claus Høxbroe er digter og beatpoet – og han har modtaget Publikumsprisen til Poesiens Dag 2005 og Dan Turèll Prisen 2011.

 

Sted

Svanekegaarden Teatersalen

Pris

Entre: 70,- inkl. billetgebyr – kulturbadge påkrævet - partoutkort kr. 420,- inkl. billetgebyr
Køb Billet