STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

20. september 13.00–15.00

Claus Høxbroe – en aktiv digter - FLYTTET TIL SVANEKEGARDEN

Bornholms Litteraturfestival 2020

I knap 15 år har Claus Høxbroe levet af sine digte − en sjælden bedrift i Danmark. For at blive inspireret er han altid på farten. Han flytter, bor på hoteller eller er hjemløs. Resultatet er, at den travle digter altid er aktuel med et nyt spoken word-album eller en ny digtsamling - og omkring 2.700 gange har han stået på en scene i Danmark eller i udlandet. Siden debuten i 2006 har Claus Høxbroe udgivet 17 digtsamlinger og ni spoken word-album. Han bidrager til aviser, tidsskrifter, magasiner, bøger, antologier foruden teaterstykker og undervisningsforløb. Claus Høxbroe er digter og beatpoet – og han har modtaget Publikumsprisen til Poesiens Dag 2005 og Dan Turèll Prisen 2011.

 

I et almindeligt år flytter Litteraturfestivalen rundt med bydagene - men på grund af Corona situationen og de dermed følgende retningslinjer for at minske risikoen for smitte, har vi fået lov til at være stationære i år.
Vi skylder Bornholms Højskole stor tak for at tage imod festivalen med åbne arme.

Sted

Svanekegaarden Teatersalen

Pris

Entre: 70,- inkl. billetgebyr – kulturbadge påkrævet - partoutkort kr. 420,- inkl. billetgebyr
Køb billet