Dato og klokkeslæt

10. maj 19.30–22.00

Hardinger Band

En hyldest til ”Bunden”

Oplev tre originale shubbere, backet op af fantastiske musikere med det mest omfangsrige Shu-Bi-Dua bagkatalog til dato. Koncerten bliver i bedste Shu-Bi-Dua stil, og Hardinger Band vil levere soundtracket til tusindvis af menneskers ungdoms- og barndomsminder.

Hele koncerten er dedikeret til en af Danmarks bedste sangere og til den sangskat Michael Bundesen, efterlod os allesammen. ”En større hyldest til Michael Bundesen kan jeg ikke forestille mig”, udtaler Michael Hardinger.

Med vaccinen er der lys for enden af tunnelen, og ”Livets Skjorte” er blevet længere. Det skal fejres.

Havde du billetter til koncerten der blev aflyst 23/11-2021 og ikke har fået disse refunderet så er billetterne gældende til denne koncert

Foto Jacob Crawfurd

Sted

Svanekegaarden

Pris

kr. 320 inkl. billetgebyr
Køb billet