Dato og klokkeslæt

3. november 19.30–21.30

Kaare Norge

En klassisk guitarvirtuos

Danmarks mest kendte og anerkendte klassiske guitarvirtuos.

Kaare Norge har med sit solospil tryllebundet publikum i alle aldre gennem årtier. Det har gjort ham til en eftertragtet instrumentalist, som mestrer at spænde sit repertoire fra de helt store komponister som Mozart, Bach og Chopin til de mere folkelige melodier fra især Spanien og Sydamerika over til de populære navne som The Beatles og Led Zeppelin.

Komponist

Kaare´s virke som komponist har siden kendingsmelodien "Homage to Life" - til DR TV Programmet - ”Dus med Dyrene” som senere ændrede navn til ”En naturlig Forklaring” med Vært Poul Thomsen i 1992 har flere og flere af kompositionerne for sologuitar som f.eks."Danza la Primavera", Danza del Alegria.Dagen på Hæld,den 3 satsede ” Hombre y guitarra” med flere fundet vej til Kaare Norges albums og koncerter, som ofte får bragende applaus/anmeldelser.

Nyt Album

Guitar-virtuosen Kaare Norges album nr. 24 ”AMOROSO” er klar til udgivelse. Guitaren og musikken har været Kaare Norges faste følgesvende, siden har var 10 år gammel. De fleste kender Kaare Norges elegante og virtuose fortolkninger af Bach, Carl Nielsen, Chopin og andre klassiske komponister.

På AMOROSO har Kaare Norge komponeret alle numrene med kærlighed til guitaren og musikken. Kaare Norge håber, at de nye kompositioner kan åbne sindet med fred og kærlighed. AMAROSO betyder ”kærligt” eller ”hjerteligt. De 10 kompositioner på AMOROSO er komponeret og indspillet i perioden fra efteråret 2019 til december 2020. AMOROSO indeholder klassiske stykker og spansk inspirerede kompositioner,og stykker der leder tanken hen på ro og eftertænksomhed. Kaare Norge er hyldet for sine iørefaldende og lyriske melodier – dem vil man også møde her.

Sted

Svanekegaarden

Pris

Kr. 180 inkl. billetgebyr - unge u. 25 kr. 100
Køb Billet