Dato og klokkeslæt

9. december 19.30–22.00

”Baby, it’s cold outside” - Julekoncert

med Veronica Mortensen og Niels HP

Kom i rigtig Julestemning når Svanekegaarden igen i 2021 byder velkommen til Veronica Mortensen og Niels HP og denne gang deres trio.

Efter sidste års udsolgte koncerter rundt i landet, vil de atter i år synge sig igennem deres favorit julesange, der består af julens bedsteklassikere, krydret med oversete perler.

I selskab med to forrygende musikere fra den danske jazzscene på hhv klaver, trommer og kontrabas, lægger Veronica Mortensen og Niels HP op til en julevarm og hjertevarm koncert, hvor musikaliteten og nærværet er i højsædet.

Koncerten vil byde på duetter som “Baby, It’s Cold Outside”, standards som “Have Yourself A Merry Little Christmas” og klassikere som “Winter Wonderland” “Let It Snow” “The Christmas Song” og “When You Wish Upon A Star”.

Uddrag fra koncertanmeldelse af Kurt Baagø:

“...de må være et af landets allerbedst swingende og syngende ægtepar, jazzsangerinden Veronica Mortensen og soulsangeren Niels HP”

“At opleve dem swinge og sjæle sig gennem to sæt julestandards m.m. og blive smittet af deres gode humør, så ved jeg ikke hvad man skal være gjort af, for ikke at ramme den gode gammeldags julestemning”

“Veronica M og Niels HP klæder bare hiananden SÅ GODT, på alle måder.”

 

Line up: Veronica Mortensen - vokal, Niels HP - vokal, TBA piano, trommer og bas

Sted

Svanekegaarden

Pris

kr. 180 inkl. Billetgebyr - Unge u.25 kr. 100
Køb Billet