Dato og klokkeslæt

19. april 19.30–21.30

Norris/Hjorth/Lind Lauritsen/Templeton

En ægte jazzsanger med stor charme og stor stemme!

Amerikanske Ken Norris er med begge ben solidt plantet i den amerikanske jazztradition en af de største mandlige croonere i det nordeuropæiske. Hans varme personlighed stråler ud af ham, når han indtager scenen og med sikker hånd og stemme tager publikum ud på en musikalsk rejse.

Ken Norris fik sin bachelorgrad ved Yale University (USA) i 1990 og fortsatte sine studier i musik ved American School of Modern Music i Paris (FR). Siden da har han været en eftertragtet jazzsanger og har bl.a. samarbejdet med velrenommerede Big Bands i Hamborg, Berlin og Paris. I de senere år har han optådt på bl.a. Dubai Jazz Festival, JazzBaltica, Crest Vocal Jazz Festival (FR), Les Printemps de Bourges Festival (FR), Les Nuits de Jazz de Nantes (FR), International Voice and Guitar Competition (DE), mange andre festivaler og scener verden over.

Sagt og skrevet om Ken Norris:

​En åbenbaring! En ægte jazzsanger – begavet med en fremragende musikalsk harmonisk sans. Dem der elsker Kurt Elling og Nat King Cole vil ikke blive skuffede. . .
– Alex Dutilh, Jazzman Magazine, Paris

”Man opdager med Ken Norris en formidabel sanger med en overraskende varierende stemme og med en lethed i alle registre…
– Pierre de Choqueuse, Jazzman Magazine, Paris

Den øvrige del af kvartetten består af musikere, der alle har betrådt den danske/nordiske jazzscene de sidste mange år.

Pianisten Magnus Hjorth  ​er en fremragende pianist, der, med stor originalitet trækker på jazzhistorien både i egne kompositioner og i coverversioner af  kendte numre og standards. Han er en aktiv og efter-purgt musiker, der, ud over sin egen trio, spiller i talrige sammenhænge og som akkompagnatør for udenlandske solister og vokalister.

Bassisten ​Jakob Lind Lauritsen udgav sin debut album “ Shadowing” i 2015 som blev nomineret blandt de 10 bedste bedste udgivelser dette år af “Red Moon Cafe Jazz Blog”. Har i de senere år været ude at spille med bl.a. Birgitte Soojin, Niels HP, Alex Riel m.fl.

Trommeslager ​Janus Templeton​ er både vinder af en grammy og en af Danmarks mest travle jazz trommeslager og har igennem årene spillet sammen med bl.a. Jacob Fischer, Hugo Rasmussen, Jørgen Emborg og mange andre.

Line up:
Ken Norris (US) – vokal
Magnus Hjorth​ (DK/SE) ​- piano
Jakob Lind Lauritsen (DK) – bas
Janus Templeton (DK) – trommer

Sted

Svanekegaarden

Pris

Kr. 180 Inkl billetgebyr - Unge u. 25 kr. 100 - SV-billetter kræver medlemskab af Svanekegaardens Venner - medlemskort forevises ved indgangen
KØB BILLET