Dato og klokkeslæt

16. maj 15.30–17.30

Peter Marott møder Den Fazte Trio

Jazz i Svaneke

Jazz i Svaneke med Den Faste Trio, Thor Backhausen, Lars Juul og Michael Friis, og dagens gæst: Peter Marott. Peter Marott er Trompetist, Vokalist, Komponist, Bandleader, uddannet på Det Rytmiske Musikonservatorium i København.

Som 19-årig begyndte han som det yngste medlem nogensinde, i den legendariske pianist og arrangør Niels Jørgen Steen’s bigband, hvilket førte til utallige samarbejder med nogle af de bedste bigbands i Danmark, deriblandt Tivoli Bigband og DR Bigband.

Han bevæger sig frit i genrer som f.eks hiphop, tango, electronica, brazil og pop, og har bla. arbejdet med den danske hiphop-pioner MC Einar, elektronika-kunstneren Mike Sheridan, Lars HUG samt den Los Angeles-baserede sanger og producer Georgia Muldrow.

Han har også medvirket i en lang række teaterforestillinger, bla. i Tivoli (Dirch 2016/ Spamalot 2017) samt på det Kongelige teater (Cabaret 2015 / Come Fly away 2020). Som kapelmester har han stået i spidsen for utallige grupper, deriblandt det tidligere husorkester på Copenhagen Jazzhouse SWINGHOUSE ORCHESTRA

Arrangør: Musikhuzet

Bemærk: Koncerten er en siddekoncert, med begrænset antal pladser

Sted

Svanekegaarden

Pris

Forsalg kr. 120 - Dørsalg kr. 140 - Jazzklub Bornholm: Forsalg kr. 90,00 - dørsalg kr. 110,00.
Køb Billet