Dato og klokkeslæt

11. juni 19.30–21.00

Tango - Teater O

- en eventyrlig fortælling om en dansk udvandrers utrolige skæbne

AFLYST 28. APRIL - Flyttet til 11. juni

Flyttet fra 2020 pga Covid-19

Evt refusion af billetter sker ved at sende en mail til Booking@svanekegaarden.dk med angivelse af konto nummer, navn og antal billetter. Bemærk at pga hjemsendelse svarer Svanekegaardens kontor KUN fredage.
Billetterne kan IKKE refunderes via Ticketmaster

Nomineret til Årets Reumert 2019

En mand prøver at få brikkerne i sin familiehistorie til at falde på plads. Hvem var hans oldefar? Hvorfor talte familien aldrig om ham? Og hvad skete der egentlig med ham, da han forsvandt i Argentina?

Tango er historien om en mand, der da han rydder op på sin farmors loft finder frem til familiens dybeste hemmelighed og ud af hvorfor man aldrig danser i hans familie. Det er historien om at vælge sig selv og følge sin passion. 

En musikalsk fortælling om at turde være sig selv, fortalt af en argentinsk tangoguitarist og en dansk skuespiller, om en oldefar som man nok kunne lære noget af. Hvis man tør!

Idé og manuskript: Lars Dammark
Instruktør: Asta Kamma August
Scenograf: Carsten Wittrock
Dramaturg: Anne Majgaard Basse
Musik: Alejandro Sancho
Lysdesign: Mik Manley Andersson
Bygger: Ole Funch
Kostumer: Birgitte Nisbeth

Medvirkende: Alejandro Sancho og Lars Dammark

Fra 14 år

En fortælling om at høre til.Han kigger længe på de gulnede papirer i sin hånd – de er fra adoptionsnævnet –der står nogle få linjer i margenen. Det må være hans mors håndskrift. I 40 år har papirerne ligget her i en kuffert på loftet imellem morens få personlige ting…

Tango er historien om en mand, der den dag hans mor dør finder ud af, at han ikke aner hvem han er og at alt det han har bygget sit liv på ikke betyder noget for ham…og han beslutter sig for at finde ud af hvor han kommer fra.
På scenen står en argentinsk tangoguitarist og en dansk skuespiller og i gennem ord, musik og billeder prøver de at finde ud af hvad det egentlig betyder at høre til. En humoristisk og tankevækkende fortælling.


Anmelderne skrev:
"Lars Dammark spiller fuldstændig fænomenalt i denne dobbeltrolle som både sig selv og sin oldefar. Han taler lavmælt om sin stolthed over at have arvet oldefaderens mørke udseende og hans vilde temperament. Samtidig spiller han på hele sit eget udtryksregister, når han forklarer om sin oldefars lidenskabelige forhold til tangoen: begejstringen, ironien, stædigheden, distancen ... Og han fortæller om oldefars første par tangosko med oprigtig ærefrygt: Skoene bliver symbolet på længslen efter tangoen, men allermest symbolet på længslen efter at finde sig selv." Anne Middelboe, teateravisen.dk

Forestillingen er produceret i samarbejde mellem Teater O, Black Box Theatre og Nørregaards Teater.

 

Sted

Svanekegaardens Teatersal

Pris

Alm kr. 160 - +65 kr. 135 - Ung u. 25 & studiekort kr. 90. Alle inkl Billetgebyr
Køb Billet