Dato og klokkeslæt

12.–16. jul 16.00–23.00

Opera Masterclass 2021 - Eksperimentarium for klasisk sang

Undervisere: Gitta-Maria Sjöberg, Mette Borg og Karin Holm

Tilmeldingsfrist for elever: Mandag den 17. maj 2021 Læs mere her (for elever) - Elevkoncert fredag 16. juli kl. 19.30

CORONA: Vi håber at det vil blive muligt at gennemføre Masterclassen i år, men vi retter os naturligvis efter regeringen og Sundhedsstyrelsens udmeldinger

Opera Masterclass 2021 - Eksperimentarium for Klassisk sang

I denne workshop bliver der arbejdet med både opera og lieder/romancer/sange. I løbet af en lille uge åbnes materialet under inspirerende vejledning af 3 af Nordens bedste pædagoger: Sopran Gitta-Maria Sjöberg, der i 25 år har været Den Kgl. Operas førende sopran, Karin Holm, Göteborg Operaens ledende repetitør og Mette Borg, dramaturg, instruktør og fast underviser v. bl.a. Den Danske Scenekunstskole. Det helt unikke er, at denne trio arbejder tæt sammen i undervisningslokalet og vejledningen derfor er både teknisk, dramatisk, musikalsk og scenisk. Ikke adskilt men i et og samme rum, omgivet af Svanekegårdens dejlige atmosfære, skønhed og venlighed. Koncentrationen er intens og glæden stor.

Hver morgen indledes med opvarmning (kun for deltagerne), efterfulgt af foredrag v. Mette om musikalske, dramatiske og filosofiske emner.

Workshoppen er åben for publikum.

Sted

Svanekegaarden