Dato og klokkeslæt

3. juli 15.30–17.30

Johan Bridger & Bjarke Mogensen duo

Accordeon & Percussion

Bjarke Mogensen kan vi ikke undvære på Svanekegaarden. Ham skal vi nyde mindst en gang om året og i år har vi fornøjelsen hele 2 gange. Bjarke Mogensen har markeret sig som en af de mest efterspurgte og alsidige musikere på den klassiske musikscene i Danmark. Mange husker nok Bjarke Mogensen som vinder af DR’s klassiske musikkonkurrence “Spil for livet”, hvor han overraskede både seere og jury med sit usædvanlige instrument og musikerskab. Hans unikke beherskelse af instrumentet har siden bragt ham rundt i hele Verden, hvor han har gæstet koncerthuse som Concertgebouw i Holland, Carnegie Hall i New York samt præsidentpaladset Kreml i Rusland.

Ved denne lejlighed spiller han sammen med percussionisten Johan Bridger, der blev født i 1976 i Malmö. Han er uddannet i Sverige og USA, og han behersker et meget bredt repertoire lige fra J.S. Bach til den helt moderne musik, og han er ofte med ved uropførelser af nutidige komponister.  I tilgift gør han også en stor indsats for at inspirere andre og måske yngre percussionister blandt andet gennem MasterClasses.

 

program følger

Sted

Svanekegaarden

Pris

Alm Kr. 180,- og u.25/studerende kr 100,- inkl. billetgebyr
Køb Billet