Dato og klokkeslæt

28. juli 19.30–22.00

Mads Mathias Quartet

Danmarks ubestridte croonerkonge

Han synger fantastisk, hans charmerende vokal og stensikre frasering får publikum til at føle Inspirationen og påvirkningen fra Nat King Cole, Sinatra og Harry Connick Jr. At han også er ustyrlig charmerende – enhver svigermors drøm og så tilbagelænet og cool, at han aldrig burde gå uden solbriller, gør jo ikke sagen dårligere.

Med sig denne aften på Svanekegaarden er på klaver Henrik Gunde, på guitar Pelle von Bülow og på bas Morten Ankerfelt

Mads Mathias er Danmarks ubestridte croonerkonge og allerede lidt af en stjerne med solidt tag også i udlandet. Hans koncerter er udsolgte, selv når han spiller på den legendariske Pizza Express Jazz Club i London. Han har optrådt i Den Forbudte Bys koncertsal i Beijing, Royal Albert Hall og Santa Scenario i Rio de Janeiro.

Udover at have frontet sit eget orkester og kvintet, optræder Mathias regelmæssigt med Six City Stompers, Tivoli Big Band og det prestigefyldte danske Radio Big Band, og har optrådt i spillesteder over hele verden fra DR Koncerthuset og Roskilde Festival i Danmark til den forbudte by Koncerthus i Beijing.

Free Falling 'vandt ham en dansk musikpris for' Årets bedste nye danske jazzartist 'samt en nominering til' Dansk vokaludgivelse af året '. Han vandt også en 'Honourable Mention' ved den internationale sangskonkurrence for sin sang 'Fool for Love'.

”En international verdensstjerne in spe” – Gaffa

“Truly gifted artist” – Brian Blain, London Jazz News

“Danmarks førende mandlige jazzvokalist, lægger an til internationalt gennembrud.” – Michael Bo, Politiken

Seneste priser:

2018 - 'Svend Asmussen-prisen'

2018 - 'Live Act of the Year' Dansk Musikpris

 

Foto Kristoffer Juul

Sted

Svanekegaardens have eller sal -vejret bestemmer

Pris

Kr. 180, - inkl. billetgebyr
Køb Billet