Dato og klokkeslæt

27. august 19.00–22.00

Blixen Salon

med Storytelling, Skum & Smagsoplevelse

Oplev et udvalg af Karen Blixens breve læst af skuespiller og Blixen fortolker Annethia Lilballe.

Få indblik i et intenst liv fyldt med kærlighed og eventyr og et liv med ubærlige sorger, store anstrengelser og vanskeligheder.

Karen Blixens skrev under hendes 17 år som farmer i Afrika (1914-31) ofte breve til familien hjemme i Danmark. Hovedparten af brevene er til broderen Thomas og moderen Ingeborg Dinesen, der begge besøgte Karen Blixen på farmen i Kenya. Men der er også breve til søstrene Inger “Ea” de Neergaard og Ellen Dahl, samt til mosteren Mary Bess Westenholz, med hvem Karen Blixen førte livslange diskussioner om kvindefrigørelse, victorianisme og kønsmoral.

Brevene viser en anden og mere nuanceret side af mennesket bag forfatteren, og de bidrager således med nye facetter til forståelsen af hendes personlighed. Brevene bærer præg af en ærlig afsender, der gør sig erfaringer og får indsigter. Karen Blixen fremstår her som et menneske, der ville opleve det store i livet.

© Rungstedlundfonden fsva. breve og andre originaltekster.

 

Blixenkavalkaden fortsætter lørdag 28. august kl. 18 med Babettes Gæstebud på The Falcon Hotel og søndag 29. august kl. 16 med filmen "An African Night Dream" i Svaneke Bio.
Læs mere om Blixen Kavalkaden på visioncraft.dk og FB/ Skæbne Historier

 

 

 

 

Sted

Svanekegaardens Teatersal

Pris

kr. 120 inkl. gebyr
Køb billet