Dato og klokkeslæt

3. august 19.30–22.00

Kristin Korb Trio

med Årets gæst: Line Kruse

Vi glæder os hvert år til at få besøg af denne skønne trio, som altid skaber en magisk stemning og giver garanti for en oplevelse af format. 

Kristin mestrer traditionen og  er alligevel helt sig selv. Hun har samarbejdet med bl.a. Ray Brown, Jan Lundgren, Alex Riel og Jeff Hamilton, som alle nævner hendes utrolige swing. I 2012 flyttede hun fra Los Angeles til Danmark, men hun opretholder sin internationale karriere.


Med sig har Kristin Korb som sædvanlig de to fremragende musikere:

Magnus Hjorth, svensk pianist og bosiddende i København, er en aktiv og efterspurgt musiker, der spiller i talrige sammenhænge, og som akkompagnerer mange danske og udenlandske solister og vokalister.

Snorre Kirk, dansk/norsk trommeslager, der de seneste mange år har været en fast gæst på de internationale jazzklubber og festivaler, hvor han har gjort sig bemærket med nogle af de mest prominente artister i Skandinavien.

Årets gæst:

Den danske, violinist Line Kruse, der oprindeligt er uddannet klassisk violinist fra Musikkonservatoriet i  København, fik hurtigt smag for det usædvanlige. Med en forkærlighed for jazz flyttede hun teltpælene til Paris, hvor hun fortsatte sin musikalske ”karriere” som metro-musiker, med alt hvad det indebar. Men det skulle vise sig, at metroen var andet end blot en overlevelsesmulighed. Det var også et mødested for kreative musikere fra det meste af verden. Og gennem dem fandt hun vej ind i det multikulturelle parisiske musikliv og det var her hun mødtes med en del af det cubanske og argentinske netværk af musikere, som hun kom til at spille (og stadig spiller) med og som har været med til at inspirere hende til den interessante og banebrydende rytmiske violinist, komponist og orkesterleder hun er i dag.

Line up:
Kristin Korb (USA) - Bas & vokal
Magnus Hjorth (S) - Piano
Snorre Kirk (N) - Trommer 

Line Kruse (DK) - Violin

 

Sted

Svanekegaarden

Pris

kr. 180 inkl. billetgebyr - Unge u.25 samt studerende kr. 100
Køb Billet