Dato og klokkeslæt

24. august 19.30–22.00

Pierre Dørge & New Jungle Orchestra

feat Dawda Jobarteh

Det er blevet en rigtig dejlig sommertradition at NJO læggervejen forbi Svanekegaarden og vi glæder os til at  byde dem velkommen igen i 2022

Jungleorkestret har siden 1980 spillet mere end 2000 koncerter i mere end 50 lande – fra Damascus i Syrien til Carnegie Hall i NYC, Operaen i København, Sydney Town Hall - for Nelson Mandela på National Teatret i Pretoria - Den japanske Kejser på Akasaka Palace i Tokyo - Kofi Annan med alverdens FN-ambassadører på B.B.King i NYC – i Ungdomshuset - i børnehaver, koncerter i kirker og på togstationer mm.

Sammen med NJO kan vi i år præsentere én af verdens største ekvilibrister på Kora. Dawda Jobarteh har rødder i Gambia, hvor han kommer fra en familie af fremtrædende musikere.
Oprindeligt lærte Dawda at spille på Calabash af sin onkel, og måske er det netop pga. denne perkussive indgang til musikken, at Dawdas koraspil er noget helt særligt. Dawda har i mange år boet i Danmark og spiller med mange fremtrædende musikere indenfor forskellige genrer. Senest har han i 2022 udgivet albummet “Soaring Wild Lands” med 3 strygere.

Line-up foreløbig: 

Dawda Jobarteh  -  Kora & Vocal         

Pierre Dørge - dirigent & guitar

Gunnar Halle - trompet

Anders Banke - klarinetter & ten.sax

Jakob Mygind - sopr. & ten.sax

Kenneth Agerholm - trombone

Irene Becker - piano & synthesizer

Thommy Andersson - kontrabas

Martin Andersen -  trommer

 

Fotos Svaneke 2018 - Flemming Hjøllund

Sted

Svanekegaarden

Pris

kr. 200 inkl. billetgebyr
Køb Billet