Dato og klokkeslæt

13. august 19.30–21.30

Nicky Pagels - Mind Tricks

”hvad i alverden skete der lige der?”

Nicky Pagels blander mind tricks og komik med en god energi der binder folk sammen. Mind tricks er en blanding af manipulation, afledning og illusion, der får dig til at føle dig gennemskuet og tænke "hvad i alverden skete der lige der?" Nickys mind tricks bliver altid gjort med et glimt i øjet og leveres med en sjov anekdote eller humoristisk historie.

Man kommer med garanti til at føle sig underholdt og i godt selskab med Nicky Pagels.

Nicky har publikumstække og et overblik, der er gennemgående for hans optræden. Selv de største skeptikere bliver forundrede over Nickys manipulationsevne og den er ikke til at gennemskue.

ARRANGEMENTET ER FLYTTET FRA APRIL PGA COVID-19

Publikum siger:

"Vi følte os godt underholdt af Nickys Pagels show! Det var spændende, og vi var alle en del af showet fra start til slut. Nicky formår at gøre psykologisk manipulation til underholdning på en sjov og charmerende måde."

"Ingen vidste, hvem årets gæst var, og alle blev meget overraskede. Ikke mindst de skeptiske. Hvordan det lykkedes Nicky at kalde den mest skeptiske publikummer op og lave en tankelæserøvelse med, vides ikke. Det havde en enorm effekt, og alle deltog aktivt og interesseret efterfølgende. Nickys show satte alle mulige fantasier i gang og bagefter var der en hel times vild diskussion hos personalet, om hvordan han gjorde det. - Ingen kom frem til plausible forklaringer."

 

Sted

Svanekegaarden

Pris

kr. 120 inkl. billetgebeyr.
Køb Billet