Dato og klokkeslæt

29. sep–2. okt 19.30–20.40

SVANEKE

Unik forestilling om Svaneke i coronaens tid

Midt under corona-krisen i foråret 2020 strandede den amerikanske teatermand, Kevin Doyle, i Svaneke. Her begyndte Kevin at studere livet og at tale med folk om, hvordan det er at leve i et lille samfund i undtagelsestilstand. Et år senere vender Kevin tilbage til Svaneke og taler med de samme mennesker. Hvordan har livet ændret sig? Hvad er der sket med dem? Og hvad er der sket med Svaneke?
 
Kevin Doyle er dramatiker og instruktør med speciale i interdisciplinært teater og film, og har arbejdet både i USA og i Europa siden 2008. Doyle har primært fungeret som dramatiker og instruktør, men har i de senere år udviklet sin egen tilgang til research-baseret performance. Hans metode er at fordybe sig i et særligt emne eller et særlig sted, og indsamle observationer, fotografier, video, objekter og interviews, som sættes sammen til en solo-performance. Forestillingen opføres på engelsk/dansk.

Spiller på Rønne Theater den 23.-26. september kl. 19.30 - dog kl. 16.00 den 25. september.
og på SvanekeGaarden den 29. september – 2. oktober kl. 19.30.

Der vil være mulighed for at møde Kevin Doyle til en ’Directors talk’ den 24. september på Rønne Theater efter forestillingen og den 2. oktober kl. 21 på SvanekeGaarden. Det er gratis at deltage i 'Directors talk'.

Af og med: Kevin Doyle
Producent: Bornholms Teater

Sted

SvanekeGaarden den 29. september - 2. oktober.

Pris

Billetpriser: 125 kr. voksne - 75 kr. unge under 25 og studerende. Sæsonkort-holdere: Gratis
Køb Billet