Dato og klokkeslæt

3. november 19.30–22.00

Bonjour Monsieur Satie

Tværæstetisk koncertteater med Lars Bom og Amalie Malling

"Bonjour Monsieur Satie" er tværæstetisk koncertteater til en gådefuld tid om en gådefuld mand og hans musik. Forfatteren Eske K. Mathiesens mesterværk, prosadigtsamlingen "Bonjour Monsieur Satie", der vandt Kritikernes Litteraturpris i 2009, og den franske komponist Erik Saties udødelige musik og ensomme klange taler lige ind i vores pandemiske tid. Det perfekte corona-lydspor.

Vi præsenterer den klassiske soloklaverkoncert tilsat dramatiske benspænd og overrumplende teaterbilleder. Eske K. Mathiesens uforlignelige greb om ord og situationer spejler helt solidarisk og finurligt Erik Saties måde at tænke på og anskue verden på. Vi byder med andre ord indenfor i hovedet på Erik Satie i ord og musik.

Medvirkende: Lars Bom og Amalie Malling
Instruktion, scenografi, dramatisering: Lars Bom og Eva Malling
Tekster: Eske K. Mathiesen
Musik: Erik Satie, Claude Debussy, Lili Boulanger, Germaine Taillefere
og Paul Dukas

Bom Production

(Foto: Jean Gabriel Leynaud)

 

Sted

Svanekegaarden

Pris

Alm kr. 220 – o.65 kr. 170 – ung u.25/studerende kr. 120 – alle inkl. billetgebyr
Køb Billet