Dato og klokkeslæt

4. november 19.30–21.30

Lyra - en bornholmsk duo

Mød højskolesangbogen i nye klanglige landskaber

Lyra er en dansk duo, der udspringer af stor kærlighed til den nordiske tone. Med udgangspunkt i højskolesangbogens tidløse melodier, dykker duoen ned i de mange teksters farverige analogier og finurlige fortællinger

Duoen har håndplukket deres personlige favoritter, der spænder fra de helt nye sange til gamle klassikere. Sangene bliver præsenteret i nye arrangementer med respekt for de oprindelige melodier, mens publikum bliver inviteret ind i et klangligt landskab skabt af effektpedaler, keyboards og guitar.

Lyra består af Johann Gustav og Nanna Schou, der begge er opvokset på Bornholm. Deres fælles forkærlighed for viser, det danske sprog og nordisk melankoli fik de øjnene op for, da de mødte hinanden på musikkonservatoriet. Derfor besluttede de at danne Lyra.

 

Sted

Svanekegaarden

Pris

Pris kr. 120 inkl. billetgebyr
Køb Billet