Dato og klokkeslæt

16. december 19.30–22.00

Julekoncert

med Veronica Mortensen og Niels HP

Lyt julen ind og kom i julestemning på Svanekegaarden.

VERONICA MORTENSEN og NIELS HP er to af Danmarks mest markante stemmer inden for jazz og soul genren. De har begge evnen til at skabe nærvær og magi, og er ofte blevet opfordret til at optræde sammen. Med denne julekoncert, bliver der budt på en sjælden mulighed for at høre de to enestående solister fra samme scene. Efter forrige års udsolgte koncerter rundt om i landet, vil de atter i år synge sig igennem deres personlige favorit julesange, der består af julens bedste klassikere krydret med oversete perler. I selskab med deres orkester som består af 3 forrygende musikere fra den danske jazzscene, lægger Veronica Mortensen og Niels HP op til en hjerte- og julevarm koncert, hvor musikaliteten og nærværet er i højsædet.

VERONICA MORTENSEN har udgivet 5 albums i eget navn og har gennem årene spillet en lang række koncerter i både ind- og udland, samt gæsteoptrådt i et utal af Big Bands (Aarhus Jazz Orchestra, Bohuslän Big Band, DR Big Band m.fl). Hendes evner som sangskriver er blevet hædret af komponistforeningen Danske Populær Autorer og hun har i en årrække samarbejdet med bassist og hjerneforsker Peter Vuust ifm med deres 3 vokaludgivelser. www.veronica.dk


NIELS HP er tidligere forsanger i det legendariske danske funkband “Ridin' Thumb”. Hans anmelderroste albums "Promises of Rain" og "Bumpy Road" med egne kompositioner, er omdregningspunktet når han jævnligt turnerer med eget orkester. Sideløbende optræder han jævnligt som solist med forskellige ensembler, såsom DR Bigband, Tivolis Late Night Orchestra m.fl. www.nielshp.com

LineUp:

Veronica Mortensen & Niels HP - vokal

Calle Brickman - piano

Elias HP - bas

Rasmus Lund - trommer

Sted

Svanekegaarden

Pris

kr. 180 inkl. Billetgebyr - Unge u.25 kr. 100
Køb Billet