Dato og klokkeslæt

20. februar 15.30–17.30

Chris Minh Doky Trio

New Nordic Jazz

Den verdensberømte danske jazzbassist og komponist  Chris Minh Doky giver intim triokoncert den 20. februar 2022 på Svanekegaarden - koncerten er flyttet fra 21/2-21 pga Covid-19 situationen

Som solist er Chris Minh Doky i dag internationalt anerkendt som en af verdens førende og innovative bassister og har opnået Grammy nomineringer, Det Danske Ridderkors og platinplader.

Pressen skriver: ”den fineste melodibærer ”(Berlingske), ”decideret gribende og smukke numre” (Gaffa), ”en ren jazz lykke-pille” (BT), "...a commanding presence...” (The New York Times), "..world-class bassist..." (The Guardian), "A virtuoso" (Le Monde)

Siden han som 6-årig begyndte at spille klaver, har musikken været en afgørende del af Chris Minh Dokys liv. Han skiftede senere til bas og flyttede i en ung alder til New York, hvor han uddannede sig og arbejde sammen verdensnavne som Mike Stern, John Scofield, Ryuichi Sakamoto og David Sanborn.

Som 51-årig kan Chris Minh Doky se tilbage på en imponerende og alsidig karriere, der bl.a. har budt på Grammy-nomineringer, en række internationale album (bl.a. på det legendariske Blue Note-label), medlemskab af jazzfunk-supergruppen The Electric Nomads, adskillige samarbejder med hans bror Niels Lan Doky, klassiske kompositioner og arbejde med salmer og den danske sangskat i trioen New Danish Jazz samt et ridderkors.

Denne eftermiddag giver han prøver på sit bredtfavnende talent, når han gæster Svanekegaarden i front for Chris Minh Doky Trio, som foruden Chris Minh Doky selv på bas består af Peter Rosendahl (piano) & Jonas Johansen (trommer).

 

Sted

Svanekegaarden

Pris

kr. 220 inkl. billetgebyr
Køb Billet