Dato og klokkeslæt

1. august 19.30–22.00

Ind I Jazzen 2.0

Moments' Notice

Hvad er det der gør jazzen til noget særligt? Hvorfor deler den ofte vandene og hvorfor kan det være svært som lytter at finde et fast ståsted i denne evigt foranderlige genre? Denne unge jazzduo vil i løbet af denne aften på Svanekegaarden give publikum et smugkig bag jazzhistoriens kulisse. Koncerternes program vil lede publikum gennem jazzens historie og sammenligne forskellige stilarter og epoker. Desuden vil de to musikere demonstrere, hvordan den improvisatoriske kommunikation fungerer, og hvorfor lige netop dette område af musikken gør jazzen til noget ganske særligt. Publikum vil slutteligt blive præsenteret for nogle af duoens egne værker, hvorefter det vil være muligt for publikum at stille uddybende spørgsmål.

Den innovative jazzduo består af Johann Gustav (piano) og Jonas Due (trompet). De er begge konservatorieuddannede musikere og er velkendte ansigter i det københavnske musikmiljø, hvor de begge har deres daglige gang. Sammen har de spillet sig frem til en legende indgangsvinkel til det skrøbelige duospil - lige fra de subtile ballader til de mere energiske up tempo melodier. Med stor respekt for jazzmusikkens dyder fortolker duoen en lang række velkendte melodier fra den amerikanske sangbog, som under tiden er blevet sunget/spillet af jazzpionerer som Frank Sinatra, Louis Armstrong, Nat King Cole, Nina Simone, Miles Davis og mange flere.

Sted

Svanekegaarden

Pris

Kr. 100 inkl. billetgebyr
Køb Billet