Dato og klokkeslæt

21. august 10.00–16.00

Bach Ultra Cello Maraton

Svaneke og omegn - Svaneke Event III,

I samarbejde med Svaneke Idrætsklub har Svanekegaarden Cello Festival fornøjelsen af at præsentere Danmarkspremieren på dette helt nye koncept. Bach Ultra Cello Maraton forener det bedste i den klassiske musiktradition og langdistanceløbet: Fornyelse, dybde og refleksion, hjerne, hjerte (og fødder), underholdning og overraskelse i gaderne. Målgruppen er alle: Unge som gamle er velkomne, både som løbende publikum, og heppende langs ruten.

Bach Ultra Cello Maraton går i sin enkelthed ud på at Toke Møldrup opfører de 36 satser i Johann Sebastian Bachs 6 cellosuiter og løber én kilometer imellem hver af dem! Publikum løber og lytter med. Ruten i Svaneke bliver 3 kilometer lang og skal således løbes 12 gange. Der vil være drikkestation ved start/mål. Der er på ingen måde krav om, at man løber med på alle kilometerne; man er velkommen til at løbe enhver distance, og bliver man træt, kan man jo slå sig ned på en af Bach-baserne og vente på at Toke Møldrup - sammen med feltet - kommer forbi igen og spiller endnu en sats.

Projektet havde sin verdenspremiere for et spændt publikum på Bergen Festspillene i juni i år, og er således testet til fulde! 11. september gentages løbet i København (Frederiksberg Festspil) og 24. september løbes/spilles der i Beograd (Belgrade Marathon og ArtLink Festivalen) i Serbien.

Sted

Svaneke og omegn

Pris

Gratis