Dato og klokkeslæt

29. januar 15.30–17.30

AFLYST pga Sygdom - Alder ingen Hindring

Forestilling med Judith Rothenborg

Forestillingen er desværre aflyst pga sygdom - har du købt billetter sender du navn og antal samt bankkonto til booking@svanekegaarden.dk

Vi anbefaler at se på 16/4 hvor Susanne Breuning og Bente  Eskesen sammen med Robin Haslund Buch spiller forestillingen Vi går aldrig hjem.

En forestilling af og med skuespilleren Judith Rothenborg, som fik sit folkelige gennembrud med DR dokumentarserien ”Mormor på mandejagt”. Francisca, en kvinde slut i 60-erne som pludselig befinder sig i en situation, hvor livet skal tages op til revision, krisen kradser, og der skal tages store beslutninger for fremtiden! Hun skal genopdage og skabe et liv på ny ...som gammel!

Så står man der, gammel! For gammel? Gammel nok? Hvad nu? Meget liv er levet. Hvad gør man med resten?

Louise Schouw Teater genopsætter den meget omtalte og roste forestilling i en ny bearbejdelse med sprælsk fandenivoldskhed, sange, hjernegymnastik, glimt i øjet visdomsord og en dans.

”Alder ingen hindring” er en gribende, rørende, tankevækkende og meget morsom forestilling, hvor genkendelige myter om alderen bliver behandlet med alle farver på paletten.

Publikum sagde: "En bramfri og morsom forestilling om alder" -  “Nuanceret, poetisk og sublim"

​Medvirkende: Judith Rothenborg - Pianist: Jan Overgaard - Instruktør: Louise Schouw - Dukkemager og kostumier: Kirsten Victoria Lind

 

Sted

Svanekegsaarden

Pris

Pris Alm. 200 kr.; +65 160 kr. u/25: kr. 100 inkl. billetgebyr
Køb billet