Dato og klokkeslæt

12. april 19.30–22.00

Sangskriveraften på Svanekegaarden!

Fri scene for alle, der skriver musik

Har du en ny sang, du har lyst til, at prøve af? Eller flere? Kom og del nye og gamle sange, vis hvad du arbejder på og prøv dine idéer af på et opmærksomt og nærværende publikum.
De to sangskrivere og sangerinder Nanna Schou og Julie Brammer inviterer til en aften med originalmusikken i fokus.

Aftenen starter med en lille koncert fra de to musikere og derefter er scenen fri til alle, der laver musik.
Nanna Schou udgav i 2019 den dansksprogede EP ” Du Sætter Spor”. Historierne derfra vil hun folde ud ved klaveret og supplerer med nye kompositioner.

Julie Brammer har lige udgivet i efterået 2023 sit debutalbum ”A Velvet Robe Testimony”, og er på vej ind i ukendt territorie med nye samarbejder og sangskrivningsidéer.
Vi ses til en skøn stund i sangskrivningens tegn!
Sørg for at informere Nanna eller Julie, hvis du har brug for noget bestemt udstyr for at kunne spille din musik
Det er en showcase aften for øens talenter, sangskrivere, komponister og musikere der kan komme og showcase deres nye single, nye samarbejde, nye ide; deres sangsskrivnings process.
Sangskrivning handler om, at skrive sange eller at komponere. Der er nogen mennesker der har den evne, og det vil vi gerne være med til, at belyse og danne en ramme omkring. Aftenen er en åben scene for sangskrivere og komponenter, og vi håber meget på, at se erfarne som uerfarne musikere på scenen, klar til at dele deres sang/ musik og univers med os.
Vi håber også meget på, at se et talstærkt fremmøde i publikum, der er friske og nysgerrige på, at se hvad Bornholms sangskriver talenter byder på anno 2024!

Sted

Svanekegaarden

Pris

Kr. 60. - Gratis for optrædende
Køb billet