Dato og klokkeslæt

26. november 14.00–14.45

Nissemor og Kanelia i julenød

En rigtig julehistorie for hele familien

Nissemor og Kanelia er kommet på besøg for at sige glædelig jul og synge julesange, da Julemanden pludselig ringer til Nissemors telefon. Han fortæller, at alle nisserne på legetøjsværkstedet er gået i stå som ved et trylleslag. Det er den drilagtige julenøds-fortryllelse, der har forhekset alle nisserne. Julen må aflyses. Der bliver ingen julegaver i år.

Julemanden låser sig inde i knirkerummet af bare ked-af-det-hed og Nissemor og Kanelia må i aktion. Nissemor ved, at der findes en kur mod julenøden, - men hun kan ikke rigtig huske den, så der er brug for hjælp!

En sjov og eventyrlig juleforestilling fyldt med skøre påfund, iørefaldende sange og julehygge.

 

Medvirkende: Sandra Bothmann & Nina Christrup
Dramatisering: Nina Christrup og Judith Rothenborg
Komponist: Lars Fjeldmose
Alder: 2-7 år og deres forældre og bedsteforældre
Varighed: 40 min.
Produktion: Louise Schouw Teater

Sted

Svanekegaarden

Pris

kr. 75
Køb Billet