Dato og klokkeslæt

11. februar 15.30–17.30

Blonde bass - Sisterhood in the groove

Vinterjazz i Svaneke

1 + 1 = 3 - I hvert fald en gang imellem...

Blonde Bass er een del bass ensemble og een del vokal ensemble – og bestående af 3 dejlige musikere, som både spiller bas og synger.

Blonde Bass fremfører et mix af swingende standarder, funky originalnumre, akapella ballader og hyldester til deres bas helte (Ray Brown, NHØP, Hugo Rasmussen mfl.) – alt sammen i et eklektisk lydeventyr som man sjældent har hørt magen til.

Alle de sange, de fremfører, er en musikalsk symfoni mellem Ida Hvid, Kristin Korb og Helle Marstrand, som uden at du bemærker det, skifter roller mellem melodistemme, percussion, harmonier og bas gange. De trestemmige vokalarrangementer bidrager med et ekstra lag og giver en kombination af fylde, dybde, fokus, balance, harmoni og finesse.

”De tre bassister i gruppen Blonde Bass både synger og spiller, så det er en fornøjelse at lytte til.”  Henrik Palle, Politiken

Med Ida Hvid  - Kristin Korb - Helle Marstrand

 

 

Sted

Svanekegaarden

Pris

Pris 180 kr. & under 25 år kr. 100 inkl. billetgebyr
Køb Billet