Dato og klokkeslæt

18. marts 19.30–21.30

UNMACK solo 2023

Oplev Love Shop-forsangeren Jens Unmack alene på scenen

Jens Unmack tager en kort pause fra Love Shop for at tage på en af sine sjældne soloturnér.
Om at turnére på egen hånd udtaler Jens Unmack:

”Jeg holder meget af Love Shop-koncerter med støj, gin, bankende sequencers og lys, men da jeg først prøvede at turnere helt uden band for en håndfuld år siden fandt jeg ud af, at det format så sandelig også kan noget. For alene på en scene er det helt andre ting der kommer i fokus. Sangene åbner sig op og skal stå deres prøve på stemning og melodi, og deres ord får den fremtrædende position, jeg synes de fortjener. Ser virkelig frem til at komme afsted igen helt på egen hånd.”
 
Jens Unmack udgav i 2005 sin solodebut ”Vejen Hjem Fra Rock N Roll” og fulgte siden op med udgivelserne ”Aftenland Express” og ”Dagene Løber Som Heste”. Til de kommende koncerter vil man både kunne opleve sange fra de albums, men det vil også være muligt at høre flere sange fra Love Shops bagkatalog.

Foto: Lasse Høgh

Sted

Svanekegaarden

Pris

Kr. 225 inkl. billetgebyr
Køb Billet