Dato og klokkeslæt

5. maj 19.30–22.00

Östblok

Bormholmsk jazzkvartet

En dansk jazzkvartet rundet af den bornholmske muld og med inspiration fra både den amerikanske, cubanske og ikke mindst nordiske scene.

Med et repertoire bestående udelukkende af egne originale kompositioner, leverer Östblok en helt unikba musikalsk oplevelse. Med jazzgenren som udgangspunkt består musikken af levende, personlige melodier suppleret af passager med organiske og dynamiske soli, hvor drive, nerve og musikalsk kommunikation står i centrum for sammenspillet.

Kvartetten bevæger sig udtryksmæssigt bredt, fra stille, udtryksfulde ballader, over seje groove- baserede numre, til pågående og tempofyldte energiudladninger; fra det helt simple til det mere komplekse – og altid indhyllet i et personligt udtryk og tonesprog. 

Lineup: 

Andreas Westh - trommer, 

Henrik Salinas - bas,

Anders Bech - piano,

Christoffer Appel - saxofon.

 

Velkommen til koncert med Östblok.

Sted

Svanekegaarden

Pris

130,- inkl billetgebyr