Dato og klokkeslæt

24. juni 19.30–21.30

MAZEN på Bornholm

Hvis vi kan grine sammen, kan vi leve sammen

Mazen har de seneste år markeret sig som en unik og ærlig stemme i den danske debat, når han deler sine tanker med pen, på de sociale medier eller fra scenekanten.

Mazen står bag to liveshows, der begge er kendetegnede ved på én gang at være samfundskritiske, humoristiske – og håbefulde.

Mazen har nylig modtaget en pris – og stor anerkendelse – for Årets Bedste Udgivelse fra Statens Kunstfond for sit seneste liveshow: ”Sådan Overtager Vi Danmark”, der var nytænkende, nærværende, rørende ærlig og utrolig humorfyldt.

Her finpudser Mazen Fru Jensens hygge-racisme over middagsbordet og i gadebilledet, men skåner heller ikke nydanskernes indbyrdes fordomme og forudindtagede holdninger om den rød-hvide andedamskultur. Han udfordrer status quo, analyserer janteloven – set med brune øjne, sætter spørgsmålstegn ved uddannelsessystemet og jonglerer med retorikken i samfunds- og integrationsdebatten.

Denne aften skal vi opleve et udpluk fra de to shows samt stifte bekendtskab med Mazens vidunderlige poesi.

Mazens virale videoer er set af mere end 25 millioner på sociale medier og over 75.000 følger ham på hans kanaler. Mazen har modtaget en hæderspris for ”Årets bedste udgivelse” for sit comedy- og poetiske liveshow ”sådan overtager vi Danmark” af Statens Kunstfond.

Mazen er født i Beirut under den libanesiske borgerkrig, og kom til Danmark som dreng. Hans ungdom var fyldt med modgang, bortvisninger fra skoler og en tid i et miljø, som gav ham ni knivstik i ryggen og en fængselsdom. Men det er også en fortælling om, hvordan et kreativt univers gav ham styringen over sit eget liv. Han hev en uddannelse fra universitetet i hus og blev en af Danmarks mest markante stemmer i det offentlige landskab.

Sted

Svanekegaarden

Pris

Kr. 210 inkl. billetgebyr
Køb Billet