Dato og klokkeslæt

7. juli 19.30–21.30

Skal det være sjovt

– skal det være Kosmonauterne!

Trænger dine lattermuskler til at blive rørt? Så trænger du til en aften i selskab med Kosmonauterne

Når Kosmonauterne går på scenen forvaltes publikums bud til små sketches. Kosmonauterne sætter rammerne men det er publikum der bestemmer hvad rammerne skal udfyldes med. Det kan være stikord, titler, job eller steder som publikum råber op til spillerne.

Kosmonauterne er flere gange kåret som danmarksmestre i teatersport og de spiller for udsolgte huse i hele landet. Ingen aftener er ens når de vovemodige rumpiloter udfører halsbrækkende stunts på komikkens slappeste line. Det er første gang Kosmonauterne lander på Bornholm. Og de glæder sig til at give bornholmerne en aften med lattergaranti.

 

Sted

Svanekegaarden

Pris

Kr. 150 inkl. billetgebyr - Unge u. 25 Kr. 100
Køb Billet