Dato og klokkeslæt

2. august 11.00–12.00

Børnejazz - Jazz er SJOVT

en spændende og anderledes musikalsk oplevelse

Hvad betyder det egentlig, når vi siger, at jazz er en samtale? Hvordan er det at instrumenterne snakker sammen? 

Den Amerikanske / Danmark boende bassist og sangerinde Kristin Korb byder sammen med sin internationale kvartet på jazz i børnehøjde, hvor spilleglæde og samarbejde er i højsædet. Målet er at give børnene en spændende og anderledes musikalsk oplevelse, hvor de løbende inddrages med indspark, sang og klap. En koncert hvor alle kan være med, og som giver et godt indblik i, hvorfor det er så fedt at spille sammen, og at jazz sagtens kan være mere sjovt end svært.

Kristin Korb - Bas og sang

Elsa Nilsson - Fløjte

Magnus Hjorth - Piano

Snorre Kirk - Trommer

Sted

Svanekegaarden - inde eller ude efter vejret

Pris

Kr. 75 inkl billetgebyr
Køb Billet