Dato og klokkeslæt

5. august 15.30–17.30

Halfdanskerne

- og Svantes Viser

I 1973 indspillede Benny Andersen og Povl Dissing det legendariske album Svantes viser, baseret på bogen af samme navn. Det fejrer HALFDANSKERNE ved at tage landet rundt i hele jubilæumsåret med deres egen live-version af dansk visemusiks vigtigste udgivelse.

Mads Westfall (guitar og sang), Lars Grand (harmonika og sang) og Rasmus Vennevold (kontrabas) har siden 2008 optrådt med gennemarbejdede, spektakulære og energiske fortolkninger af danske digteres sange, og udgivet fem albums. Populariteten nåede nye højder i 2015 med deres 100 års hyldestshow til Halfdan Rasmussen, og siden har der været fulde huse og stående ovationer ved deres mange koncerter.

HALFDANSKERNE består af tre karismatiske og meget forskellige karakterer, som tilsammen udgør en yderst underholdende enhed. Trioen er med deres nærvær, musikalitet og humor de helt rigtige til at markere 50-året for Svantes viser. De tager udgangspunkt i det originale værk, og formidler samtlige sange med dyb respekt og masser af fornyelse.

Det er en uforglemmelig koncert-oplevelse, når Danmarks bedste viseorkester i 2023 spiller Svantes viser - og de har spillet for udsolgte huse på forårsdalen af turneen

Sted

Svanekegaarden inde el. ude efter vejret

Pris

kr. 180 inkl. billetgebyr - Unge u.25 samt studerende kr. 100
Køb Billet