Dato og klokkeslæt

2. august 19.30–22.00

Kristin Korb Quartet

med Årets gæst: Elsa Nilsson

Vi glæder os hvert år til at få besøg af denne skønne trio, som altid skaber en magisk stemning og giver garanti for en oplevelse af format. 

Kristin mestrer traditionen og  er alligevel helt sig selv. Hun har samarbejdet med bl.a. Ray Brown, Jan Lundgren, Alex Riel og Jeff Hamilton, som alle nævner hendes utrolige swing. I 2012 flyttede hun fra Los Angeles til Danmark, men hun opretholder sin internationale karriere.


Med sig har Kristin Korb som sædvanlig de to fremragende musikere:

Magnus Hjorth, svensk pianist og bosiddende i København, er en aktiv og efterspurgt musiker, der spiller i talrige sammenhænge, og som akkompagnerer mange danske og udenlandske solister og vokalister.

Snorre Kirk, dansk/norsk trommeslager, der de seneste mange år har været en fast gæst på de internationale jazzklubber og festivaler, hvor han har gjort sig bemærket med nogle af de mest prominente artister i Skandinavien.

Årets gæst:

Elsa Nilsson er en jazzfløjtenist, komponist og aktivist fra Gøteborg, der har boet i New York City siden 2010. Hun er adjungeret fakultetet ved The New School og er vinder af National Flute Associations 2018 Jazz Flute Competition. Hun har udgivet fem plader som leder og mange flere som samarbejdspartner. Hendes musik har været med i Downbeat, Jazziz, All About Jazz, Hot House Magazine, Lyra Musikmakasin og mere.

Nilsson har spillet med Robert Dick, Jamie Baum, Jon Cowherd, Lea Frerie, Keith Underwood, Jonathan Blake, Sebastian Noelle, Dawn Clement, Jovino Santos Neto og flere. Som bandleder har hun blandt andet spillet på Blue Note Jazz Club, The 55 Bar, Cornelia Street Cafe, Nefertiti Jazz Club og Aarhus Jazz Festival.

Line up:
Kristin Korb (USA) - Bas & vokal
Magnus Hjorth (S) - Piano
Snorre Kirk (N) - Trommer 

Elsa Nilsson (S) - Fløjte

 

Sted

Svanekegaarden

Pris

kr. 180 inkl. billetgebyr - Unge u.25 samt studerende kr. 100
Køb Billet