Dato og klokkeslæt

30. oktober 19.30–22.00

Gunde/Waidtløw Quartet

Tribute to Oscar Peterson & Stan Getz

Ved denne koncertrække hylder to af vores egne store personligheder, Henrik Gunde og Claus Waidtløw, to af jazzens helt store mestre - og deres samarbejde på det fantastiske album Stan Getz and the Oscar Peterson trio fra 1958.

Tenorsaxofonisten Stan Getz og pianisten Oscar Peterson er to mastodonter og stilskabere, der begge har sat et kæmpe aftryk i jazzen.

Henrik Gunde er en af vores største hjemlige stjerner og med sit legende og virtuose spil, har han for længst manifesteret sig som en højt elsket pianist. Han er modtager af Ben Webster prisen og fast medlem af DR Bigband.

Claus Waidtløw er en af vores mest anerkendte saxofonister, med en række udgivelser bag sig, bl.a. det DMA vindende album Playhouse.

De 2 kapelmestre har et mangeårigt samarbejde bag sig, de kender hinanden ud og ind og når de mødes, får musikken og kreativiteten frie rammer. Med sig har de stor groovende Daniel Franck på bas og velswingende Janus Templeton på trommer.

Glæd dig til en jazzaften fuld af spilleglæde, swing og virtuositet.


Line up
Henrik Gunde – klaver
Claus Waidtløw – tenorsaxofon
Daniel Franck – bas
Janus Templeton - trommer

Sted

Svanekegaarden

Pris

Alm kr 180 -U.25 kr. 100 inkl billetgebyr
Køb billet